Norbäcks Fastighets AB

Södermanlands län

Information

Norbäcks Fastighets AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Norbäcks Fastighets AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norbäcks Fastighets AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Norbäcks Fastighets AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Norbäcks Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Careliig. 2, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-518010.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Norbäcks Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Norbäcks Fastighets AB har idag 556597-0224 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Norbäcks Fastighets AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Norbäcks Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norbäck, Carl Johan Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Norbäck, Jan Magnus Daniel som är född 1969 och har titeln Suppleant, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .