Doris Butik i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Doris Butik i Eskilstuna AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Doris Butik i Eskilstuna AB är ett av dem. Statusen för Doris Butik i Eskilstuna AB är att Bolaget är aktivt.

Doris Butik i Eskilstuna AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-24. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Doris Butik i Eskilstuna AB ska trivas.

Doris Butik i Eskilstuna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstnärlig och konsultativ verksamhet samt handel med bildkonst, skulptur, musik, design, tillverkning och handel av keramik, glas, konfektion, möbler, handel och förvaltning av fastigheter, handel med aktier, obligationer och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Doris Butik i Eskilstuna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är Doris Butik i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Doris Butik i Eskilstuna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-60315.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Doris Butik i Eskilstuna AB är Forsgren, Åsa Kyllikki som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Pirjo Kyllikki som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nord, Doris Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Doris Butik i Eskilstuna AB har 556599-4299 som sitt organisationsnummer.