Eskil Assistans Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Eskil Assistans Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Eskil Assistans Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Eskil Assistans Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Eskil Assistans Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-20. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eskil Assistans Aktiebolag ska trivas.

Eskil Assistans Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva omsorgs verksamhet inom äldre- och handikapp, allservice verksamhet inom städ, barnpassning, trädgårdsskötsel, hud- och kroppsvård, hälsa och friskvård, kosmetisk behandling, samt försäljning av hudvårdsprodukter, kosmetika, kosttillskott och livsmedel, samt bedriva servering och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eskil Assistans Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är Eskil Assistans Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Eskil Assistans Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-148500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Eskil Assistans Aktiebolag är Tigerfalk, Pia Minette som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Tigerfalk, Bo Robert som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Eskil Assistans Aktiebolag har 556604-9978 som sitt organisationsnummer.