Ackell & Associates AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Ackell & Associates AB. Det finns flera verksamheter som liknar Ackell & Associates AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ackell & Associates AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-05 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 2001-03-14 så har Ackell & Associates AB varit registrerat och sedan 2001-05-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ackell & Associates AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Ackell & Associates AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Eskilsg. 35, 633 56, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Ackell & Associates AB så kan ni göra det på 070-3831960.

Bolaget skall bedriva uthyrning av ledningspersonal samt utbildning och konsultverksamhet i ledning, ledarutveckling, management och därtill hörande frågor inom olika typer av organisationer. Bolaget ska också äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ackell, Gustav Lennart Staffan som är född 1945 och har titeln VD, Ackell, Gustav Lennart Staffan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Bengt Carl Gösta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordling, Per Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ackell, Gustav Lennart Staffan .

Ackell & Associates AB har 556606-5636 som sitt organisationsnummer.