Eskilstuna Handelsstål AB

Södermanlands län

Information

556608-0817 är organisationsnummer för verksamheten Eskilstuna Handelsstål AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eskilstuna Handelsstål AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Eskilstuna Handelsstål AB finns i.

Eskilstuna Handelsstål AB har varit registrerat sedan 2001-03-05 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eskilstuna Handelsstål AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Eskilstuna Handelsstål AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eskilstuna Handelsstål AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Eskilstuna Handelsstål AB så kan ni göra det på telefon genom 016-484865 eller genom brev på följande adress:
Folkestaleden 38, 635 10, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet inom stålbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eskilstuna Handelsstål AB och det är Axelsson, Bengt Tomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Rut Anita som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Alf Gustav som är född 1932 och har titeln Revisor, Lundkvist Revision i Eskilstuna AB som är född och har titeln Revisor,