EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB

Södermanlands län

Information

EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB är ett företag som finns i Eskilstuna. I EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cederholm, Bo Uno Herman som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pernilla Ulrika som är född 1972 och har titeln Suppleant, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB på telefon 016-482545.

Bolaget skall bedriva försäljning, installation, reparation och uthyrning av värmepumpar och vitvaror, fastighetsskötsel, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB av bolagstypen Aktiebolag.

EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-04-13 och EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-04-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

EMBE Värmepumpar och Vitvaror AB har 556608-7168 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.