Jan Levin Consult AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillhandahållande av tjänster och produkter inom energiområdet, äga och förvalta värdepapper och annan lös egendom, äga och förvalta fastigheter, idka skogsbruk samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan Levin Consult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Jan Levin Consult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2001-08-27 så skapades Jan Levin Consult AB och företaget är har F-skattsedel Jan Levin Consult AB har haft det sedan 2001-09-11.

Jan Levin Consult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-11

556611-3915 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Jan Levin Consult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Jan Levin Consult AB så går det att nå dem via telefon på 070-8426760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan Levin Consult AB är Levin, Jan Allan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Ulla Christina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisor, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .