Bilfirman Fredrik Claesson AB

Södermanlands län

Information

Bilfirman Fredrik Claesson AB är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I Bilfirman Fredrik Claesson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Claesson, Lars Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Lars Gösta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Sten Arne som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilfirman Fredrik Claesson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bilfirman Fredrik Claesson AB på telefon 016-139095.

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade bilar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilfirman Fredrik Claesson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bilfirman Fredrik Claesson AB är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bilfirman Fredrik Claesson AB innehar ej F-skattsedel och Bilfirman Fredrik Claesson AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilfirman Fredrik Claesson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Bilfirman Fredrik Claesson AB har 556612-6420 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Södermanlands län.