Puts & Kakel Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet med inriktning på kakel och plattsättning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Puts & Kakel Eskilstuna AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Puts & Kakel Eskilstuna AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2001-09-06 så skapades Puts & Kakel Eskilstuna AB och bolaget är har F-skattsedel Puts & Kakel Eskilstuna AB har haft det sedan 2001-09-17.

Puts & Kakel Eskilstuna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-17

556615-6229 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Puts & Kakel Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Puts & Kakel Eskilstuna AB så går det att nå dem via telefon på 070-3734747 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Puts & Kakel Eskilstuna AB är Sundberg, Kent Johan Roberth som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Jack Åke Kent som är född 1951 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .