Möbelcenter i Tumbo AB

Södermanlands län

Information

Möbelcenter i Tumbo AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Möbelcenter i Tumbo AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Möbelcenter i Tumbo AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-03-04.

Möbelcenter i Tumbo AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2001-10-03. Men sedan 2002-03-04 så har Möbelcenter i Tumbo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tumbo, 640 45, Kvicksund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Möbelcenter i Tumbo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-347200.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Möbelcenter i Tumbo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Möbelcenter i Tumbo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler samt kapitalförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Möbelcenter i Tumbo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Möbelcenter i Tumbo AB och det är följande personer, Pettersson, Peter George som är född 1963 och har titeln VD, Pettersson, Peter George som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Maj Katarina Petra som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Möbelcenter i Tumbo AB är 556616-7978.