Maxtool Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556620-1389 är organisationsnummer för verksamheten Maxtool Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maxtool Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Maxtool Aktiebolag finns i.

Maxtool Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-01-02 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maxtool Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-05.

Maxtool Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maxtool Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Maxtool Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-511910 eller genom brev på följande adress:
Flackstav. 7, 632 22, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva försäljning och import av skärande verktyg och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maxtool Aktiebolag och det är Akhan Jensgård, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erixon, Leif Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Akhan, Kadir som är född 1952 och har titeln Suppleant, Erixon, Eva Kristina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor