Advokat Curt Andén AB

Södermanlands län

Information

Advokat Curt Andén AB är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Advokat Curt Andén AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andén, Curt Svante som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thim, Lars Olov som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisor, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokat Curt Andén AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokat Curt Andén AB på telefon 016-147130.

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Idag är Advokat Curt Andén AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokat Curt Andén AB är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokat Curt Andén AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-04-09 och Advokat Curt Andén AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-04-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokat Curt Andén AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Advokat Curt Andén AB har 556625-6730 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.