ProGro AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall sälja växthus, växthusteknik, värmepannor samt odlingsprodukter till såväl användare inom växthusnäringen som privatpersoner, sälja uppvärmningsutrustning och ventilationsutrustning samt sälja konsultation inom dessa områden till företag utanför växthusnäringen, bedriva konsultation och undervisning inom växthusteknik och uppvärmningsteknik mm, bedriva uthyrning av lös egendom till näringsidkare samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ProGro AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är ProGro AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2002-04-26 så skapades ProGro AB och verksamheten är har F-skattsedel ProGro AB har haft det sedan 2002-05-23.

ProGro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-05-23

556626-4767 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är ProGro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med ProGro AB så går det att nå dem via telefon på 016-357060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ProGro AB är Eriksson, Lars Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksdotter, Moa Helén Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .