Lärmaksi Utbildningar AB

Södermanlands län

Information

Lärmaksi Utbildningar AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Lärmaksi Utbildningar AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lärmaksi Utbildningar AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Lärmaksi Utbildningar AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lärmaksi Utbildningar AB så kan ni göra det genom att skicka er post till RINMANSGATAN 9, 633 46, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-148212.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lärmaksi Utbildningar AB Privat, ej börsnoterat.

Lärmaksi Utbildningar AB har idag 556627-6712 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lärmaksi Utbildningar AB

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet samt konsult- uppdrag i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lärmaksi Utbildningar AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Kerstin Ester Maria som är född 1956 och har titeln VD, Eriksson, Kerstin Ester Maria som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Göran Börje som är född 1952 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .