Eskilstuna Tjänstedata AB

Södermanlands län

Information

Eskilstuna Tjänstedata AB är ett företag som finns i Eskilstuna. I Eskilstuna Tjänstedata AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Mats Inge som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Richard Erik som är född 1988 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eskilstuna Tjänstedata AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eskilstuna Tjänstedata AB på telefon 070-6227322.

Bolaget skall bedriva datakonsulttjänster omfattande underhåll, service, installation, nätverk inom databranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eskilstuna Tjänstedata AB av bolagstypen Aktiebolag.

Eskilstuna Tjänstedata AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Eskilstuna Tjänstedata AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-27 och Eskilstuna Tjänstedata AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eskilstuna Tjänstedata AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Eskilstuna Tjänstedata AB har 556627-9708 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.