RFX Sverige AB

Södermanlands län

Information

RFX Sverige AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som RFX Sverige AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RFX Sverige AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-10-25.

RFX Sverige AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2002-06-24. Men sedan 2002-10-25 så har RFX Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kjulav. 23, 633 52, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RFX Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-130190.

Eskilstuna arbetar för att bolag som RFX Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RFX Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva installation av industrirör, VVS samt konsultverksamhet i dessa kategorier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RFX Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RFX Sverige AB och det är följande personer, Hiltunen, Reijo Einari som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hiltunen, Raija Anneli som är född 1956 och har titeln Suppleant, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RFX Sverige AB är 556629-3857.