City Bygg i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet med där tillhörande materialförsäljning, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för City Bygg i Eskilstuna AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är City Bygg i Eskilstuna AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2002-08-22 så skapades City Bygg i Eskilstuna AB och bolaget är har F-skattsedel City Bygg i Eskilstuna AB har haft det sedan 2002-11-28.

City Bygg i Eskilstuna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-28

556630-7145 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är City Bygg i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med City Bygg i Eskilstuna AB så går det att nå dem via telefon på 073-3130281 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mäki-Kala Åkerblad, Mika Erik -Åkerblad, Annica Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom City Bygg i Eskilstuna AB är Mäki-Kala Åkerblad, Mika Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerblad, Annica Elisabeth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäki-Kala, Kaj Anders som är född 1976 och har titeln Suppleant, Pettersson, Alf Rounborg som är född 1980 och har titeln Revisor, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.