Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB

Södermanlands län

Information

Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB har haft sedan 2002-08-09. Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rådhustorget 5 A, 633 40, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6360963.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB Privat, ej börsnoterat.

Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB har idag 556631-1154 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Karl Roger -Andersson, Sivy Anita är den som för stunden ansvarar för Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB

Bolaget skall bedriva sjukvård som familjeläkare, i vilket ingår diagnostik och behandling på primärvårdsnivå, samt förvalta fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.

I Dr. Roger Andersson Familjeläkarmottagning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Karl Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sivy Anita som är född 1934 och har titeln Suppleant, Lindström, Gertrud Mariann som är född 1944 och har titeln Revisor, Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .