Jan Bergströms Tivoli AB

Södermanlands län

Information

556632-1047 är organisationsnummer för verksamheten Jan Bergströms Tivoli AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Bergströms Tivoli AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Jan Bergströms Tivoli AB finns i.

Jan Bergströms Tivoli AB har varit registrerat sedan 2002-08-29 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Bergströms Tivoli AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Jan Bergströms Tivoli AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jan Bergströms Tivoli AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jan Bergströms Tivoli AB så kan ni göra det på telefon genom 016-426260 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva ambulerande tivoliverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Bergströms Tivoli AB och det är Bergström, Jan Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Peter som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,