Torshälla LBC AB

Södermanlands län

Information

556633-1343 är organisationsnummer för bolaget Torshälla LBC AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torshälla LBC AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Torshälla LBC AB finns i.

Torshälla LBC AB har varit registrerat sedan 2002-09-23 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Torshälla LBC AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Torshälla LBC AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torshälla LBC AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Stigh, Carl Håkan -Svalin, Rolf Christer i förening med -Larsson, Lars Axel Håkan -Lood, Sten Erik -Norén, Stig Ulf Håkan -Wellander, Hans Karl Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Torshälla LBC AB så kan ni göra det på telefon genom 016-355727 eller genom brev på följande adress:
Eskilstunav. 31, 644 30, Torshälla

Bolaget skall marknadsföra, försälja och utföra transport-, maskintjänst- och entreprenaduppdrag, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed sammanhängande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torshälla LBC AB och det är Svalin, Rolf Christer som är född 1952 och har titeln Extern VD, Stigh, Carl Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Lars Axel Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lood, Sten Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Stig Ulf Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wellander, Hans Karl Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Landerholm Granberg, Anna Sofia som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,