Investmentbolaget Slottet, Jahnslunda AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Investmentbolaget Slottet, Jahnslunda AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Investmentbolaget Slottet, Jahnslunda AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Investmentbolaget Slottet, Jahnslunda AB är momsregistrerat sedan2009-07-09 och har organisationsnummer 556633-8108.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-7543749 alternativt besöka eller skicka post till Investmentbolaget Slottet, Jahnslunda AB på följande adress Klörupsv. 33, 231 51, Trelleborg.

Investmentbolaget Slottet, Jahnslunda AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-09.

I Investmentbolaget Slottet, Jahnslunda AB så sitter följande personer i styrelsen: , Norling, Lars-Håkan som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper, läkar- och optikerverksamhet, ekonomisk rådgivning, läkarpraktik och optikerverksamhet, lantbruk och agronomtjänster, jämte äga och förvalta, och därmed förenlig verksamhet.