MF-Elservice AB

Södermanlands län

Information

556634-0484 är organisationsnummer för bolaget MF-Elservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MF-Elservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som MF-Elservice AB finns i.

MF-Elservice AB har varit registrerat sedan 2002-11-04 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-06-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för MF-Elservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-06-26.

MF-Elservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MF-Elservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MF-Elservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2563644 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva elektriska installationer inom industri och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MF-Elservice AB och det är Fröjdendal, Manne Bohard som är född 1951 och har titeln VD, Fröjdendal, Manne Bohard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröjdendal, Kaisa Orvokki som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wisén, Åke Torsten som är född 1970 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,