Salong LM AB

Södermanlands län

Information

556637-2966 är organisationsnummer för företaget Salong LM AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong LM AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Salong LM AB finns i.

Salong LM AB har varit registrerat sedan 2003-01-02 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong LM AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-18.

Salong LM AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Salong LM AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Salong LM AB så kan ni göra det på telefon genom 016-132719 eller genom brev på följande adress:
Bergsg. 2 B, 632 26, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva hår- och skönhetsvård samt handel med tillbehör härför samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong LM AB och det är Tördal, Sara Helena Maria som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Tördal, Stig Bertil Ingemar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,