Mälardalens Affärshus AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Mälardalens Affärshus AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Mälardalens Affärshus AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Mälardalens Affärshus AB är momsregistrerat sedan2003-03-13 och har organisationsnummer 556638-2916.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5159606 alternativt besöka eller skicka post till Mälardalens Affärshus AB på följande adress Kungsg. 87, 632 21, Eskilstuna.

Mälardalens Affärshus AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-03-13.

I Mälardalens Affärshus AB så sitter följande personer i styrelsen: , Edman, Ingemar Börje som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handel med storköksutrustning, arbete med sponsorverksamhet och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.