international pro-Team AB

Södermanlands län

Information

international pro-Team AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som international pro-Team AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

international pro-Team AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-10-02.

international pro-Team AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2003-04-30. Men sedan 2003-11-06 så har international pro-Team AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Careliig. 7 A, 632 20, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på international pro-Team AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eskilstuna arbetar för att bolag som international pro-Team AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för international pro-Team AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva catering, restaurang-hotell, livsmedelsproduktion, import, export, förvaltning inom livsmedel samt produktion av livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för international pro-Team AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till international pro-Team AB och det är följande personer, Saliem Dawod, Samir som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Thoma, Jaqueline som är född 1983 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för international pro-Team AB är 556639-8011.