Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB är ett av dem. Statusen för Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB är att Bolaget är aktivt.

Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-04. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB ska trivas.

Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva djuphålsborrning och markplanering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27.

Idag är Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-126005.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB är Toikkanen, Stefan Sakari som är född 1967 och har titeln VD, Toikkanen, Tapani Sakari som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Toikkanen, Stefan Sakari som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ettemark, Ernst Gösta Staffan som är född 1958 och har titeln Revisor, Ettemark Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Energi & Brunnsborrning i Mälardalen AB har 556640-5493 som sitt organisationsnummer.