Holmberg Holding AB

Södermanlands län

Information

556642-0302 är organisationsnummer för företaget Holmberg Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmberg Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Holmberg Holding AB finns i.

Holmberg Holding AB har varit registrerat sedan 2003-05-06 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmberg Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Holmberg Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Holmberg Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Holmberg Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 018-140404 eller genom brev på följande adress:
Bergsbrunnag. 1, 753 23, Uppsala

Bolaget skall äga, driva och förvalta bolaget Sensum Lås & Larm AB samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmberg Holding AB och det är Holmberg, Lejf Kenneth som är född 1964 och har titeln VD, Holmberg, Lejf Kenneth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfström, Per Joakim som är född 1963 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,