PEKASON Bygg & Konsult AB

Södermanlands län

Information

PEKASON Bygg & Konsult AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där PEKASON Bygg & Konsult AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. PEKASON Bygg & Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PEKASON Bygg & Konsult AB har haft sedan 2003-09-04. PEKASON Bygg & Konsult AB har funnits sedan och 2003-09-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PEKASON Bygg & Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skogvaktarv. 27, 633 49, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3244364.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PEKASON Bygg & Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

PEKASON Bygg & Konsult AB har idag 556645-9052 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för PEKASON Bygg & Konsult AB

Bolaget skall : 1. bedriva byggnadsverksamhet 2. bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen 3. äga och förvalta fastigheter 4. äga aktier 5. bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

I PEKASON Bygg & Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lars Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Eva Margurite som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .