Menova Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Menova Aktiebolag är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I Menova Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Torsten Gunnar Albin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Fredrik Torsten Magnus som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Menova Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Menova Aktiebolag på telefon 016-127130.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av postinlägg, lås och beslag och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Menova Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Menova Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Menova Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-09 och Menova Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Menova Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Menova Aktiebolag har 556648-8481 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.