Industriservice Kjell Karlsson AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Industriservice Kjell Karlsson AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Industriservice Kjell Karlsson AB är ett av dem. Statusen för Industriservice Kjell Karlsson AB är att Bolaget är aktivt.

Industriservice Kjell Karlsson AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-07. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Industriservice Kjell Karlsson AB ska trivas.

Industriservice Kjell Karlsson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation och servicearbeten åt industriföretag såsom projektledning och installation av maskinutrustningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industriservice Kjell Karlsson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04.

Idag är Industriservice Kjell Karlsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Industriservice Kjell Karlsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5366898.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Industriservice Kjell Karlsson AB är Karlsson, Kjell Uno Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Susanne Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Industriservice Kjell Karlsson AB har 556649-5411 som sitt organisationsnummer.