Kurts Bokbinderi AB

Södermanlands län

Information

Kurts Bokbinderi AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Kurts Bokbinderi AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kurts Bokbinderi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kurts Bokbinderi AB har haft sedan 2004-05-20. Kurts Bokbinderi AB har funnits sedan och 2004-05-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kurts Bokbinderi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björksg. 9, 632 21, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-141473.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kurts Bokbinderi AB Privat, ej börsnoterat.

Kurts Bokbinderi AB har idag 556658-2598 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alsterklev, Knut Robert -Orregård, Bengt Ronnie -Selegård, Tomas Patrik -Skagerlind, Johan Gustaf är den som för stunden ansvarar för Kurts Bokbinderi AB

Bolaget skall bedriva bindning och annan trycksaksbehandling av tryckt papper och därmed förenlig verksamhet.

I Kurts Bokbinderi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Orregård, Bengt Ronnie som är född 1951 och har titeln VD, Orregård, Bengt Ronnie som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsterklev, Knut Robert som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Selegård, Tomas Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Skagerlind, Johan Gustaf som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Winberg, Kerstin Elisabet som är född 1948 och har titeln RevisorBäcklund & Winberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .