Borglunda Åkeri AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Borglunda Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Borglunda Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2004-05-04 så skapades Borglunda Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Borglunda Åkeri AB har haft det sedan 2004-06-17.

Borglunda Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

556661-9044 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Borglunda Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Borglunda Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 070-6849143 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Borglunda Åkeri AB är Jansson, Daniel Hans Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Sofia Elisabet som är född 1972 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .