Eskilstuna brunnsborrning AB

Södermanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är markarbeten och service inom fastigheter, handel med bygg, entreprenadmaskiner samt ägande och förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eskilstuna brunnsborrning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Eskilstuna brunnsborrning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2004-05-06 så skapades Eskilstuna brunnsborrning AB och företaget är har F-skattsedel Eskilstuna brunnsborrning AB har haft det sedan 2004-06-03.

Eskilstuna brunnsborrning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-03

556662-0331 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Eskilstuna brunnsborrning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Eskilstuna brunnsborrning AB så går det att nå dem via telefon på 070-7697295 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eskilstuna brunnsborrning AB är Swahn, Kurt Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Arfvidsson, Kjell Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant, Tasala, Markku Tapani som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .