OPE Produkter AB

Södermanlands län

Information

556662-2519 är organisationsnummer för bolaget OPE Produkter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OPE Produkter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som OPE Produkter AB finns i.

OPE Produkter AB har varit registrerat sedan 2004-05-13 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för OPE Produkter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-09.

OPE Produkter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för OPE Produkter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med OPE Produkter AB så kan ni göra det på telefon genom 016-355866 eller genom brev på följande adress:
Hällby 6, 635 10, Eskilstuna

Bolaget ska bedriva plåtstansning, tillverkning av pärmar och pärmtillbehör, tillverka och försälja plåtdetaljer, handel med bilar och bildelar, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med OPE Produkter AB och det är Persson, Börje Olov Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Olof Ingemar som är född 1925 och har titeln Suppleant, Pettersson, Alf Rounborg som är född 1980 och har titeln Revisor, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,