P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB

Södermanlands län

Information

556663-2575 är organisationsnummer för företaget P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB finns i.

P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB har varit registrerat sedan 2004-06-15 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Peter Thore Roger -Koski, Jaana Maria Kyllikki

Vill ni komma i kontakt med P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Gustafsv. 9, 633 46, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom grävning och schaktning och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P Karlssons Planering, Gräv & Schakt AB och det är Karlsson, Peter Thore Roger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Bror Robert Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Koski, Jaana Maria Kyllikki som är född 1967 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,