ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

556663-3219 är organisationsnummer för bolaget ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB finns i.

ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB har varit registrerat sedan 2004-06-16 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB så kan ni göra det på telefon genom 016-519500 eller genom brev på följande adress:
Tullg. 2 A, 632 20, Eskilstuna

Bolagets verksamhet skall vara konsultverksmhet inom VVS, styr- och övervakning VVS samt projektledning.

Det finns olika personer som har en koppling med ICEE, Indoor Climate Engineering Eskilstuna AB och det är Eriksson, Mats Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Carl-Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Elisabet som är född 1972 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor