V o B Bevakning AB

Södermanlands län

Information

V o B Bevakning AB är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som V o B Bevakning AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

V o B Bevakning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-11-16.

V o B Bevakning AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2004-07-15. Men sedan 2004-10-14 så har V o B Bevakning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vretlundsg. 4, 632 27, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på V o B Bevakning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-423003.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som V o B Bevakning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för V o B Bevakning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva bevakning, larminstallation, larmservice, värdetransporter, försäljning av nya och begagnade bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för V o B Bevakning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till V o B Bevakning AB och det är följande personer, Lundqvist, Sven Thomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Sven Göran som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för V o B Bevakning AB är 556664-1352.