Sundbyviks Transport AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Sundbyviks Transport AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sundbyviks Transport AB är ett av dem. Statusen för Sundbyviks Transport AB är att Bolaget är aktivt.

Sundbyviks Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-21. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sundbyviks Transport AB ska trivas.

Sundbyviks Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri, anläggningsbarbeten, bil och maskinhandel, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sundbyviks Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Sundbyviks Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Sundbyviks Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6427358.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Odén, Karl Eric Patric Firman tecknas i förening av -Gärtze, Björn Loui Nils -Odén, Petra Ulrika.

De som är på något sätt har med Sundbyviks Transport AB är Odén, Karl Eric Patric som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gärtze, Björn Loui Nils som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Odén, Petra Ulrika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lotterberg, Per Anders Jonas som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sundbyviks Transport AB har 556664-2632 som sitt organisationsnummer.