Karelkamen Sverige AB

Södermanlands län

Information

Karelkamen Sverige AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Karelkamen Sverige AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Karelkamen Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Karelkamen Sverige AB har haft sedan 2004-10-14. Karelkamen Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Karelkamen Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Eskilstunav. 35, 644 30, Torshälla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-358590.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Karelkamen Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Karelkamen Sverige AB har idag 556664-3424 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Karelkamen Sverige AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier, företrädesvis i företag inom konfektyrbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Karelkamen Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kaiser, Stefan Darko som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogårdh, Liselott Monica som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lengholt, Anne Kerstin Elisabet som är född 1955 och har titeln Revisor, Reiner, Jan Peter som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .