Klimatvård Johnny Mattsson AB

Södermanlands län

Information

556665-1534 är organisationsnummer för bolaget Klimatvård Johnny Mattsson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klimatvård Johnny Mattsson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Klimatvård Johnny Mattsson AB finns i.

Klimatvård Johnny Mattsson AB har varit registrerat sedan 2004-08-20 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klimatvård Johnny Mattsson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-07.

Klimatvård Johnny Mattsson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klimatvård Johnny Mattsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Klimatvård Johnny Mattsson AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6976688 eller genom brev på följande adress:
Schottes Gränd 6, 644 35, Torshälla

Bolaget ska bedriva entreprenader, service, injustering och bygganpassning av ventilationer till byggnas- och fastighets- branschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klimatvård Johnny Mattsson AB och det är Mattsson, Anders Jonny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Eva Liselott som är född 1968 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,