Bergmans Bokstäver AB

Södermanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva textproduktion och textredigering samt utbildning inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergmans Bokstäver AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Bergmans Bokstäver AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2004-09-27 så skapades Bergmans Bokstäver AB och verksamheten är har F-skattsedel Bergmans Bokstäver AB har haft det sedan 2005-01-13.

Bergmans Bokstäver AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556667-0658 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är Bergmans Bokstäver AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bergmans Bokstäver AB så går det att nå dem via telefon på 016-480848 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergmans Bokstäver AB är Bergman, Erik Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Charlotte Lilly Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.