Bulton AB

Södermanlands län

Information

556667-5459 är organisationsnummer för verksamheten Bulton AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bulton AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Bulton AB finns i.

Bulton AB har varit registrerat sedan 2004-10-04 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bulton AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-28.

Bulton AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bulton AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bulton AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2461218 eller genom brev på följande adress:
L. Forskilen, 635 20, Eskilstuna

Föremålet för bolagets verksamhet är transportservice och konstruktion och försäljning av motorcykelsläpvagnar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bulton AB och det är Jobark, Tim som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jobark, Lena Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,