Profeel Sweden AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsutrustning såsom möbler, faxar, skrivare och kopieringsmaskiner med tillhörande förbrukningsmaterial, kontorsmaterial såsom pärmar och pennor, konferens- och teambuildningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Profeel Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Profeel Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2004-10-21 så skapades Profeel Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel Profeel Sweden AB har haft det sedan 2005-01-13.

Profeel Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556668-9021 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Profeel Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Profeel Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 016-120070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Profeel Sweden AB är Serrander, Håkan Michael som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, von Carlsburg, Raoul Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, von Carlsburg, Raoul Joachim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidetoft, Maria Catrin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.