Hållsta Trading AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Hållsta Trading AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hållsta Trading AB är ett av dem. Statusen för Hållsta Trading AB är att Bolaget är aktivt.

Hållsta Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-07. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som Hållsta Trading AB ska trivas.

Hållsta Trading AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-30. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom byggnadsbranschen och inom VVS-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hållsta Trading AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Hållsta Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Hållsta Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-422550.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hållsta Trading AB är Bergare, Richard Nils Erik som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergare, Erik Conny som är född 1956 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Hållsta Trading AB har 556671-9083 som sitt organisationsnummer.