VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB har haft sedan 2005-01-27. VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsav. 12 A, 633 69, Skogstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-125501.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat.

VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB har idag 556672-0941 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB

Bolaget skall bedriva totalåtagande inom entreprenad med inriktning på VVS- och byggbranschen, installation och reparation avseende fordon och maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I VVS- & Mek Teknik i Mälardalen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Nicklas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Egon som är född 1943 och har titeln Suppleant, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .