Terran AB

Södermanlands län

Information

Terran AB är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Terran AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Terran AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-17.

Terran AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2004-12-10. Men sedan 2005-03-17 så har Terran AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lövåsg. 3, 632 22, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Terran AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8949402.

Eskilstuna arbetar för att företag som Terran AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Terran AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning, förmedling, värdering, förvaltning och handel med fastigheter samt handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Terran AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Terran AB och det är följande personer, Eklund, Lars Richard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Yvonne Helena som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning i Strängnäs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Terran AB är 556672-1816.