SECUTOR Consulting AB

Södermanlands län

Information

SECUTOR Consulting AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där SECUTOR Consulting AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SECUTOR Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SECUTOR Consulting AB har haft sedan 2006-04-20. SECUTOR Consulting AB har funnits sedan och 2006-04-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SECUTOR Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedjeg. 29, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-132577.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är SECUTOR Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

SECUTOR Consulting AB har idag 556673-3266 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SECUTOR Consulting AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom strategi och affärsutveckling, äga, förvalta och bedriva handel med fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I SECUTOR Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandler, Jan Gösta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandler Lindholm, Eva Anna Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .