Torshälla Modeller AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Torshälla Modeller AB. Det finns flera bolag som liknar Torshälla Modeller AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Torshälla Modeller AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-03-03 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2004-12-29 så har Torshälla Modeller AB varit registrerat och sedan 2005-03-03 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Torshälla Modeller AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Torshälla Modeller AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Eskilstunav. 26, 644 30, Torshälla. Vi ni istället prata med Torshälla Modeller AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier och modellsnickerimaskiner i dotterbolag samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hagson, Lars Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Kent Jonas Gunnar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kennet Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Winberg, Kerstin Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisor, Bäcklund & Winberg Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Torshälla Modeller AB har 556673-6137 som sitt organisationsnummer.