Hår & Inspiration i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Hår & Inspiration i Eskilstuna AB är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Hår & Inspiration i Eskilstuna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Prenker, Nina Christina Helene som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Prenker, Hans Åke som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hår & Inspiration i Eskilstuna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hår & Inspiration i Eskilstuna AB på telefon 016-132880.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av hårvårdsprodukter, heminredningar och smycken, frisörverksamhet och uthyrning av frisörstolar, kursverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hår & Inspiration i Eskilstuna AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hår & Inspiration i Eskilstuna AB är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hår & Inspiration i Eskilstuna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-17 och Hår & Inspiration i Eskilstuna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hår & Inspiration i Eskilstuna AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hår & Inspiration i Eskilstuna AB har 556673-9297 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.