Anderssons Pubar i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Anderssons Pubar i Eskilstuna AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Anderssons Pubar i Eskilstuna AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anderssons Pubar i Eskilstuna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Anderssons Pubar i Eskilstuna AB har haft sedan 2005-02-03. Anderssons Pubar i Eskilstuna AB har funnits sedan och 2005-02-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Anderssons Pubar i Eskilstuna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till J A Selanders g. 3, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-511111.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Anderssons Pubar i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat.

Anderssons Pubar i Eskilstuna AB har idag 556674-2986 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Anderssons Pubar i Eskilstuna AB

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Anderssons Pubar i Eskilstuna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Thimmy som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Richard som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Hulldin, Ola Johan som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .